marți, 14 septembrie 2010

Cota 1400 - Sinaia

  Intr-o zi de iarna,acu 2 ani eu si prietenul meu eram la Sinaia si ne-am gandit sa mergem la castelul Peles. Eu de fel din Campina, ma bag la inaintare ca stiu eu unde e si pornim. Am mers pe Furnica si am ajuns la ... Cabana Schiorilor...Asa k am hotarat sa mergem inainte...unde...nu stiam inca.
  Dupa apx 30 min de mers am ajuns la intersectia decisiva ;)) mergem spre cota 1400 inca 5 km sau facem dreapta spre Stana Regala? (uitasem ca trebuia sa ajungem la Peles) Am ales sa mergem la Cota 1400. Din vreme ce jos nu era pic de zapada, aici era un strat destul de gros si in plus si ceata.


   Deasupra noastra se vedeau telegondolele urcand si coborand, pe langa noi treceau masini care urcau si coborau (aceleasi)...numai noi pe jos :)) tot drumul e serpuit de curbe si e imposibil sa vezi cat mai e pana ajungi...asa ca numaram  stalpii de la telecabina...timpul trecea iar telegondolele s-au oprit si telecabina trecea din ce in ce mai rar...panica! am sunat o prietena sa imi zica pana la ce ora circula telecabina...pana la 16.30. era 15.45 si nu stiam ink unde suntem si cate curbe mai sunt pana sus..."Dupa asta ajungem,da?E ultima", asa ziceam la fiecare. In sfarsit vad un sir de masini si telecabina, ajunsesem. Dupa atata drum am apucat sa facem cate o poza si stam cuminti la coada telecabinii sufland in palme

































Nu o sa uitam prea curand drumetia noastra la "Castelul Peles" :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu